BLACK-FRIDAY _ 007 Spændstige stænger

PROGRAM

Spændstige stænger

 

 

 

Programmet for dig, som elsker at styrketræne, har overskud, tid og energi til det – vil have NY inspiration og MERE effekt.

6 ugers program med helt nye øvelser & nye træningsmetoder får fat i hver eneste lille muskelfiber i dine ben.

“Spændstige stænger” vil garanteret befri dig for appelsinhud – og skabe SÅ meget styrke i spændstighed i stængerne, som du ikke troede var muligt.

Særligt relevant for dig, der:

  • har svært ved at at få “tændt” for dine ben og derfor hurtigt syrer til ved selv relativt let belastning eller få gentagelser.
  • kan ikke få ordentligt fat i dine muskler i ben og balder – selv når du spænder er det blødt, når du prikker på musklen med fingeren.
  • har en tendens til ofte at få væske i benene – så dine lår, knæ, skinneben og ankler går i ét med hinanden.
  • har særligt meget fedt fra taljen og ned – og det føles, at jo mere du prøver at få has på det, jo mere flytter fedtet sig fra overkroppen og ned i benene.

Men klart også for dig, der gerne vil:

  • tage din træning og dine resultater til det næste niveau.
  • udnytte det fulde potentiale, der ligger gemt i dine ben&balder (din største motor), til at bygge muskler og forbrænde fedt i rekord-tempo – over hele kroppen.

EKSTRA:

  • Specifik opvarmningsserie, som løsner op, giver dig bedre smidighed og koordination i de led, du skal til at arbejde med.
  • Nervemobiliserings-flow for underkrop, der gør underværker, hvis du har ondt i ankler, knæ, hofter eller lænd.
  • En LETTERE version, der tager dig kun 4 x 15-20 min. om ugen.
  • OBS: INGEN kostplaner, det er KUN træning.

 Sværhedsgrad: ★★★★ (LET ØVET/ØVET) 

Pris: 650 kr. (Vejl.: 1.295 kr.)

OBS: Programmeringen er en del mere avanceret, end mine typiske programmer. Der er f.eks. flere øvelser pr. gang og der er introduceret nye træningsmetoder  – og træningspas varer op til 40 minutter. Du skal have overskud til at sætte dig ind i programmet.
Hvis du er stresset/presset/har skader, anbefaler jeg, at du starter med “Balder uden Buler – the original”.

(“Spændstige stænger” er en del af “Specialisering for ømme områder” serien, som består af 5 dele. Køb hele pakken til kun 1.497 kr. og spar yderligere 54% >> find den længere nede på siden)

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.
Participant
Add to your order

Tilføj “Kettlebell tornado (incl. kostplaner)" og “21 dage til sprød(ere) silhuet (incl. kostplaner)” for at ***sætte ekstra turbo på din ommøblering*** (Samlet værdi for de 3 programmer: 7.285,- kroner). DIN EKSTRA INVESTERING KUN 2.083,-

2 payments of DKK 1,041

Tilføj “Smukke stærke arme" og “Find mavemusklerne & stram taljen ind” og "Stærk smertefri ryg" og "Saml mavemusklerne & få spændstig bækkenbund" *** for at sikre dig ALLE redskaber til at sætte ind på de svage punkter og blinde vinkler, som bremser din fremgang *** (Samlet værdi for de 5 programmer: 6.475,- kroner). DIN EKSTRA INVESTERING KUN 847,-

2 payments of DKK 423

Order summary

BLACK-FRIDAY _ 007 Spændstige stænger

DKK 325
Due today DKK 325
+ 1 payment

Payment information

After clicking 'Continue' you will be redirected to complete your purchase securely.

All transactions are secured using 256-bit encryption.