BLACK-FRIDAY _ 008 Smukke stærke arme

 

 

PROGRAM

Smukke stærke arme

Fjern låsninger og spændinger omkring nakke/skuldre/albuer + styrk & form arme og skuldre.

6 ugers program til smertefri, stærke og markerede arme og skuldre.

  • 3 trin af styrkende, formende øvelser med stigende sværhedsgrad
  • Du går op i trin, når du føler dig klar til sværere øvelser – på den måde kan programmet faktisk strække sig til 12 uger.
  • Specifikke skulder/albue/nakke mobiliseringer (løsner op for stramme muskler i dette område – det er umuligt at træne effektivt og smertefrit, og da slet ikke snatch, hvis du ikke kan få strakt begge arme helt frit over hovedet!)
  • Specifikke arm og skulder-styrkende og formende øvelser (indgår som integreret del af træningsprogrammet) – giver bedre smidighed, ledkoordination og muskelkontakt (inkl. muskulær koordination) => bedre styrke og muskeludvikling (aka “toning” ;) ).
  • Du styrker både armmusklerne isoleret, så du hurtigere bliver stærkere til de øvelser, der involverer flere led (og hvor manglende kontakt til fx biceps eller triceps musklerne, altså hhv forside og bagside af armen, kan være de begrænsende faktorer for din overall styrke i overkroppen).
  • Ved at arbejde så fokuseret med overkroppen, vil du også hurtigt blive en haj til de mere komplekse øvelser, som fx high-pulls og snatches, som er på programmet. Det er disse kettlebell øvelser, der er de allermest effektive ift overall forbrænding.


EKSTRA:

  • Quick opvarmning, når tiden til træning er knap
  • Kettlebell snatch VIDEO-WORKSHOP – vi bygger op til at kunne lave snatch via månedlige progressioner (bl.a. øvelserne swing og high pull)
  • OBS: INGEN kostplaner, det er KUN træning.

 Sværhedsgrad: ★★★★ (Fra NY til ØVET) 

 Pris: 650 kr.  (Vejl.: 1.295 kr.)


Du kan godt lægge dette specialiseringsprogram ind i din øvrige træning.

(Smukke, stærke arme er en del af “Specialisering for ømme områder” serien, som består af 5 dele. Køb hele pakken til kun 1.497 kr. og spar yderligere 54% >> Find den længere nede på siden)

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.
Participant
Add to your order

Tilføj “Spændstige stænger" og “Find mavemusklerne & stram taljen ind” og "Stærk smertefri ryg" og "Saml mavemusklerne & få spændstig bækkenbund" *** for at sikre dig ALLE redskaber til at sætte ind på de svage punkter og blinde vinkler, som bremser din fremgang *** (Samlet værdi for de 5 programmer: 6.475,- kroner). DIN EKSTRA INVESTERING KUN 847,-

2 payments of DKK 423

Order summary

BLACK-FRIDAY _ 008 Smukke stærke arme

DKK 325
Due today DKK 325
+ 1 payment

Payment information

After clicking 'Continue' you will be redirected to complete your purchase securely.

All transactions are secured using 256-bit encryption.