BLACK-FRIDAY _ 010 Find mavemusklerne & stram taljen ind

 

PROGRAM

Find mavemusklerne & stram taljen ind

 

 

Ekstra fokus på korsettet og mavemusklerne.

6 ugers program til at opbygge stærk kerne, strammere talje og fladere mave.

  • 3 trin af styrkende, formende øvelser med stigende sværhedsgrad (Du går op i trin, når du føler dig klar til sværere øvelser).
  • Særligt fokus på direkte og indirekte træning af hele korsettet (musklerne hele vejen rundt om rygsøjlen – plus indirekte bækkenbund og mellemgulv)
  • opvarmningsøvelser til bedre refleksiv stabilitet i hele kernen + ekstra specifikke hoftemobiliseringer (for at lære at bruge balde og mavemusklerne sammen korrekt)

  • Mavemusklerne kommer vi til at træne både direkte (med specifik fokus på aktivering og musklernes evne til at trække sig rigtigt sammen), men også indirekte – ved bl.a. øvelser, hvor du kun bliver belastet på én side. Det stiller krav til hele din modsatte side om at stabilisere dig og træner dine musklers evne til at arbejde rigtigt sammen.
  • Du vil lære at spænde rigtigt op – ikke kun liggende på gulvet, men også i andre positioner og stående og med en ekstra belastning – så du opnår funktionel hverdagsstyrke, i de positioner og med den belastning, som dit liv kræver af dig.

EKSTRA:

  • VIDEO-WORKSHOP i kettlebell press, bent press og windmill – så du lærer helkropsøvelserne, som i høj grad træner dit korset og din evne til at “hænge sammen” i kroppen og virker bygger en strammere talje.
  • specifikke fokuspunkter til mavemuskler, der sover
  • OBS: INGEN kostplaner, det er KUN træning.

 Sværhedsgrad: ★★★★★★ (Fra BEGYNDER til ØVET) 

 Pris: 650 kr.  (Vejl.: 1.295 kr.)


(“Find dine mavemuskler & stram taljen ind” er en del af “Specialisering for ømme områder” serien, som består af 5 dele. Køb hele pakken til kun 1.497 kr. og spar yderligere 54%)

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.
Participant
Add to your order

Tilføj “Smukke stærke arme" og “Spændstige stænger” og "Stærk smertefri ryg" og "Saml mavemusklerne & få spændstig bækkenbund" *** for at sikre dig ALLE redskaber til at sætte ind på de svage punkter og blinde vinkler, som bremser din fremgang *** (Samlet værdi for de 5 programmer: 6.475,- kroner). DIN EKSTRA INVESTERING KUN 847,-

2 payments of DKK 423

Order summary

BLACK-FRIDAY _ 010 Find mavemusklerne & stram taljen ind

DKK 325
Due today DKK 325
+ 1 payment

Payment information

After clicking 'Continue' you will be redirected to complete your purchase securely.

All transactions are secured using 256-bit encryption.