BLACK-FRIDAY B _ “Turbo ommøblering” pakken (øvet)

PROGRAMPAKKE

“Turbo ommøblering” pakke (ØVET)

 

 

#1: 21 dage til sprød(ere) silhuet (inkl. kost)

#2: Spændstige stænger

#3: Kettlebell tornado (inkl. kost)

Til dig, som er øvet – og klar til at få meget MERE EFFEKT på KORTERE TID. Velegnet til både fedttab og muskelopbygning.

Når du har været i gang med din træning i et stykke tid, så begynder de såkaldte “begynder gains” at aftage – og der skal lidt mere udfordring til, for at blive ved med at se fremgang.

Catch 22 er så, at for at få udbytte af din (mere krævende) træning, så er du nødt til at kunne restituere ordentligt – ellers løber du ind i skader, forkølelser, stresssymptomer eller blot mangel på fremgang, så man ikke rigtig kan se på dig, at du rent faktisk træner.

I denne pakke får du mit allerbedste bud på en programmering, der tillader at skrue på så mange knapper som muligt – så du rammer the sweet spot mellem seriøs træningsudfordring og restitution (men husk nu at spise godt og rigeligt ved siden af!)

Jeg programmerer kettlebell-træning på en særlig måde, der – med ekstra fokus på spænding, kraftudvikling, øvelsessammensætning og andre træningsparametre – tillader dig at få så meget kvalitetsarbejde som muligt på så kort tid som muligt, hvilket skaber tårnhøj efterforbrænding og rigeligt med stimuli til musklerne – for at gøre dig stærkere og mere veldrejet.

***

OBS: De her programmer (pånær utrænet/begynder niveauerne i 21 dage programmet) er IKKE velegnet til nybegyndere – du får IKKE resultater af træning, som du ikke kan restituere fra – og øvelserne som er sværere, end din motorik og evnen til at udvikle kraft tillader lige nu og her.

Men om 6-12 måneder med regelmæssig kettlebell træning med mine principper, så vil det være en fed fortsætter pakke!

 

 Sværhedsgrad: ★★★★ (LET ØVET / ØVET) 

 Din pris: 2.733 kr.  (spar 62% i alt)


(Værdi:7.285 kr; samlet pris efter 50% 3.643 kr)

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.
Participant

Order summary

BLACK-FRIDAY B _ “Turbo ommøblering” pakken (øvet)

DKK 1,366
Due today DKK 1,366
+ 1 payment

Payment information

After clicking 'Continue' you will be redirected to complete your purchase securely.

All transactions are secured using 256-bit encryption.